Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajanvaraus

Varaa aikasi vastaanotolle!

Anatomian opetus

Täältä löydät tiedot tulevista kursseista!

 


Artikkelit

Lue kirjoituksia terveydestä!

 

 

Anatomian opetus

Kiinnostaako kehon terveys? Haluaisitko oppia miten keho toimii ja pysyy kunnossa? Oletko kiinnostunut joogasta tai haluatko syventää joogaharjoitustasi?

Tule mukaan anatomia- ja kehotietoisuuskoulutukseeni!

Koulutukseni on suunniteltu kehotietoisuuden kasvattamista varten. Tietoisuutta voit hyödyntää jokapäiväisessä elämässäsi ja erityisesti liikuntaharrastuksissasi. Olen vuosien varrella hionut opetusta käytännön palautteen perusteella. Opetus on mahdollisimman konkreettista ja käytännönläheistä. Olen koonnut perusanatomian koulutuksen materiaaleista kirjan, joka julkaistiin 2018 keväällä. Tutustu teokseen verkkokaupassani!

Olen opettanut anatomiaa useiden eri joogaopettajakoulutusten yhteydessä, joogafestivaaleilla sekä omalla toimitilallani vuodesta 2012. Valmistuin iyengarjoogaopettajaksi 4-vuotisesta koulutuksesta vuoden 2016 lopulla. Joogaliikkeet ovat keskeissä osassa anatomian opiskelua koulutuksissani. Pääosin koulutuksiin voi kuitenkin osallistua myös ilman joogakokemusta.

Järjestän tilauksesta anatomian opetusta joko kurssi- tai koulutusmuotoisesti. Tärkeitä teemoja opetuksessani ovat tietojen tarkkuus ja uuden tutkimustiedon käyttäminen, teorian käytännöllistäminen erilaisten kehotietoisuusharjoitusten kautta sekä hauskuus. Tavoitteenani on saada anatomian oppilaani nauramaan joka opetuskerralla!

Opintoteemoja:

-niska- ja hartiaseudun anatomia

-selkärangan rakenne ja toiminta

-hartiarenkaan ja käsien anatomia

-lantion ja jalkojen anatomia

-pään ja kallon anatomia

-hengityksen anatomia

-lihastoimintaketjut (Myersin mukaan)

-tyypilliset tuki- ja liikuntaelinvaivat

-sidekudoksen anatomia ja fysiologia

-sisäelinten anatomia ja fysiologia

-hermosto

-verenkierto

Seuraavat koulutukset:

Jos sinulla on kiinnostusta osallistua tuleville kehotietoisuuskursseille tai tarvetta järjestää isomman ryhmän anatomianopintoja esim. joogaopettajakoulutuksen yhteydessä, otathan yhteyttä oheisella lomakkeella.

Kurssi-ilmottautuminen ja tiedustelut anatomian opetuksesta:

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.