Hinnasto

Osteopatia

Koulutettuna osteopaattina tunnen ihmisen anatomian yksityiskohtaisesti ja ymmärrän ihmiskehon toiminnallisena kokonaisuutena. Osteopatia tähtää terveeseen, kivuttomaan ja tasapainoiseen kehoon käsin tehtävien hoitotekniikoiden avuin. Vastaanottotoiminassani johtotähtenä on terveys ja osteopaattisen käsittelyn lisäksi pyrin keskustelun ja tutkimuksen kautta löytämään yhdessä ne tekijät, joiden kautta pystyt itse vaikuttamaan terveyteesi.  Lue lisää

Lisäosaamista vastaanottotyöhön tuo jatko-opiskelemani Kinetic control, eli liikekontrollihäiriöiden tutkiminen ja hoitaminen tarkasti ohjatuilla harjoitteilla. Käytännössä tämä tarkoittaa liikkeen kautta havainnoitua lihasten toiminnan kartoitusta. Kyse on siitä, aktivoituvatko lihakset tasapainoisesti eri liikkeissä, vai onko jossain kohtaa kehoa heikosti aktivoituvia lihaksia, joka voi altistaa hallitsemattomalle liikkeelle. Mikäli kehosta löytyy heikosti aktivoituvia lihaksia, niitä yleensä kompensoidaan toisten lihasten jännittymisellä, joka voi johtaa vaivaavaan lihaskireyteen. Lue lisää

Tavoitteenani on saada kehosi toimimaan kevyesti ja kivuttomasti eli palauttaa kehon luonnollinen terveydentila.

Tervetuloa hoitoon!

Anatomian opetus

  • Kysy tarjous!

Kysy tarjous! 

Minulta voi tilata anatomian, kehotietoisuuden ja kehonhuollon opetusta joko kurssi- tai koulutusmuotoisesti. Tärkeitä teemoja opetuksessani ovat tietojen ymmärrettävyys, tutkimustiedon käyttäminen sekä teorian käytännöllistäminen erilaisten kehotietoisuusharjoitusten kautta. Viihtyisä ilmapiiri on minulle tärkeää koulutuksissani.

Minulla on monipuolinen kokemus luennoinnista eri tapahtumissa, suurillekin yleisöille. Luennoitsijana olen innostava, mukaansatempaava ja yhdistän teorian käytäntöön eri keinoin, jolloin kuulijan mielenkiinto pysyy yllä.

Joogaopettajakoulutusten yhteydessä minulla on kokemusta anatomian opetuksen toteutuksen lisäksi myös opintojen sisällön-suunnittelusta osana opetusohjelmaa sekä oppimisen varmistamisesta erilaisten koti-tehtävien kautta.

Varaa aikasi

Seuraavat vapaat aikani näet ajanvarauskalenterista!