Ajanvaraus

Olen lomalla 6.8.2024 saakka. Elokuun ajat löytyvät jo kalenterista. Ihanaa kesää!

Mikäli et ole aiemmin käynyt vastaanotollani, valitse kalenterista ENSIKÄYNTI-aika. Jos olet käynyt aiemmin valitse JATKOKÄYNTI-aika, riippumatta siitä kuinka kauan edellisistä käynneistä on.

Mikäli olet käynyt aiemmin vastaanotollani, vaikka eri syystä tai kauan aikaa sitten, voit varata jatkokäynti-ajan alla olevasta, nettisivulle upotetusta ajanvarauskalenterista (jos upotus ei näy käytä tätä linkkiä Vello). Hyväksy kalenterin päältä ensin evästeet ja valitse palvelukategoriasta ”Jutta Aalto” niin kalenterinäkymäni avautuu sinulle.

Arpikudoksen mobilisointiin voit tulla vaikka et olisi aiemmin käynyt vastaanotollani, sillä haastattelu on lyhyempi ja yleensä 1-3 hoitokertaa riittää. Arpikudoksen mobilisoinnin löydät erillisenä palveluna ajanvarauskalenteristani.

HUOM. Voit kysellä akuuttiaikoja tai kalenterin ulkopuolisia aikoja sähköpostilla info@juttaaalto.fi.

Löydät suosittelemiani osteopaatteja ja muita terveyden huollon ammattilaisia yhteistyökumppanit – sivultani.

Usein kysyttyä

HUOM. en ota keväällä 2023 uusia asiakkaita, sillä teen määrällisesti enemmän koulutustyötä. Löydät suosittelemiani osteopaatteja ja muita terveyden huollon ammattilaisia yhteistyökumppanit – sivultani.

Rajoitan toisinaan ensikäyntiaikoja, jotta saan hoitosuhteessa oleville asiakkaille oikea-aikaiset jatkokäynnit ja ettei kalenterini täyty liikaa. Otan yleensä uusia asiakkaita kevään ja syksyn alussa. Aikoja voi kysyä myös sähköpostilla, joskus minulla voi olla peruutusaikoja ja tilaa ottaa uusi asiakas vaikka kalenterissani ei aikoja näkyisikään. Kyselyihin vastaan nopeasti osoitteesta info@juttaaalto.fi.

Sähköpostilla aikoja tiedustellessa kannattaa mainita myös minkä takia hakeudut hoitoon niin voin tarpeen mukaan suositella osaavia yhteistyökumppaneitani.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Dogood Terveyspalveluiden tiloissa, osoitteessa Itäinen teatterikuja 5 a 1. Rautatientorille on kiven heitto ja kansallisteatteri on aivan kivijalka liiketilaamme vastapäätä.

Arpikudoksen mobilisointiin voit tulla, vaikka et olisi käynyt aiemmin vastaanotolla. Haluan pitää palvelun saatavana, sillä arpikudoksen hoidossa ajoitus on tärkeää, eivätkä hoitosarjat yleensä ole kovin pitkiä (noin 1-3 kertaa). 

Osteopaattisessa tutkimuksessa varsinkin ensimmäisellä käynnillä tutkitaan yleensä selkäranka ilman paitaa. Hoidossa voi hyvin olla alusvaatteisillaan, aina se ei kuitenkaan ole tarpeen. Monet tutkimuksista sekä hoito voidaan tehdä myös vaatteet päällä, kunhan vaatteet ovat kiristämättömät, eivätkä estä liikettä. Esim. toppi tai t-paita ja legginssit tai shortsit sopivat hyvin valtaosaan tutkimuksesta ja hoidosta.

Varattu vastaantottoaika on peruttava viimeistään 48 tuntia ennen ajanvarauksen alkua. Varauksen voit kätevästi perua sähköpostiisi saadusta varausvahvistuksesta, joka on tullut osoitteesta ”no-reply@vello.fi”

Koronatapauksissa ajansiirrolla ei ole takarajaa, eli ajan voi siirtää sairastumisesta johtuen vaikka samana päivänä.

mitä vastaanotolla tapahtuu

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Mitä vastaanotolla tapahtuva tutkimus, kehonkartoitus ja hoito pitää sisällään? Mitä voi odottaa ja miten valmistautua tapaamiseen?