Tietopankki

Lue artikkeleja osteopatiaan ja kehon terveyteen liittyvistä aiheista, sekä pohdintoja matkan varrelta. 

Alta löydät myös listan yhteistyökumppaneistani, joita voin sydämellisesti suositella kehon- ja mielenterveyden hoitoon erilaisissa elämänvaiheissa. 

Keväällä 2020 heräsin eräänä aamuna niskakipuisena. Oire ei ole minulle tyypillinen, joten kokemuksesta inspiroituneena päätin tehdä videon aiheesta. Mistä niskakipu johtuu ja mitä osteopaatti ajattelee asiasta?
Raskausaika ja synnytykseen valmistautuminen on suurien kehollisten muutosten aikaa. Erityisesti lannerangan, lantion ja lonkkien toimivuus ja liikerajoituksettomuus edesauttaa synnytyksen luonnollista kulkua.

Yhteistyökumppanit

Löydä osaava asiantuntija eri ongelmiin ja elämäntilanteisiin.

Usein kysyttyä

HUOM. en ota keväällä 2023 uusia asiakkaita, sillä teen määrällisesti enemmän koulutustyötä. Löydät suosittelemiani osteopaatteja ja muita terveyden huollon ammattilaisia yhteistyökumppanit – sivultani.

Rajoitan toisinaan ensikäyntiaikoja, jotta saan hoitosuhteessa oleville asiakkaille oikea-aikaiset jatkokäynnit ja ettei kalenterini täyty liikaa. Otan yleensä uusia asiakkaita kevään ja syksyn alussa. Aikoja voi kysyä myös sähköpostilla, joskus minulla voi olla peruutusaikoja ja tilaa ottaa uusi asiakas vaikka kalenterissani ei aikoja näkyisikään. Kyselyihin vastaan nopeasti osoitteesta info@juttaaalto.fi.

Sähköpostilla aikoja tiedustellessa kannattaa mainita myös minkä takia hakeudut hoitoon niin voin tarpeen mukaan suositella osaavia yhteistyökumppaneitani.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Dogood Terveyspalveluiden tiloissa, osoitteessa Itäinen teatterikuja 5 a 1. Rautatientorille on kiven heitto ja kansallisteatteri on aivan kivijalka liiketilaamme vastapäätä.

Arpikudoksen mobilisointiin voit tulla, vaikka et olisi käynyt aiemmin vastaanotolla. Haluan pitää palvelun saatavana, sillä arpikudoksen hoidossa ajoitus on tärkeää, eivätkä hoitosarjat yleensä ole kovin pitkiä (noin 1-3 kertaa). 

Osteopaattisessa tutkimuksessa varsinkin ensimmäisellä käynnillä tutkitaan yleensä selkäranka ilman paitaa. Hoidossa voi hyvin olla alusvaatteisillaan, aina se ei kuitenkaan ole tarpeen. Monet tutkimuksista sekä hoito voidaan tehdä myös vaatteet päällä, kunhan vaatteet ovat kiristämättömät, eivätkä estä liikettä. Esim. toppi tai t-paita ja legginssit tai shortsit sopivat hyvin valtaosaan tutkimuksesta ja hoidosta.

Varattu vastaantottoaika on peruttava viimeistään 48 tuntia ennen ajanvarauksen alkua. Varauksen voit kätevästi perua sähköpostiisi saadusta varausvahvistuksesta, joka on tullut osoitteesta ”no-reply@vello.fi”

Koronatapauksissa ajansiirrolla ei ole takarajaa, eli ajan voi siirtää sairastumisesta johtuen vaikka samana päivänä.

mitä vastaanotolla tapahtuu

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Mitä vastaanotolla tapahtuva tutkimus, kehonkartoitus ja hoito pitää sisällään? Mitä voi odottaa ja miten valmistautua tapaamiseen?

3 months ago

Teatterikujalla pysytään kiireisinä. 3 vuotta kestäneen kansallisteatterin rempan jälkeen, tänä vuonna alkoi jätevesijärjestelmään liittyvä remontti ja koko Kaisaniemen kenttä on remppa-aluetta uuden pyöräilytunnelin valmistuessa. Remppa on häirinnyt vastaanottoa yllättävän vähän, kiitos paksut kiviseinät! Nyt pääsy vastaanotolle onnistuu sujuvasti vain rautatientorin kulmalta. Jos epäonneksi satut lähestymään "väärästä" suunnasta, rohkeimmat ovat hypänneet putken yli 😁Putkiremontin pitäisi kestää vain tämän kevään eli onneksi ei yhtä eeppistä teatteriremonttia ole tiedossa. Kiitos myös asiakkaille kun esteistä huolimatta tulette vastaanotolle!! 🥰Juttu kansallisteatterin rempasta! yle.fi/a/74-20045402?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp ... See MoreSee Less
View on Facebook
Näitä ihania, erityisiä osteopaatteja olen mentoroinut tämän syksyn! Kiitollisena kaikista oivalluksista, joita olen saanut jakaa osteopatian ja ammatinharjoittamisen saloista ❤️Vieressäni Sirpa Korpela, ketä toimii OsteopatiaAlussa Pitäjämäen juna-aseman kupeessa. Sirpa on perehtynyt tinnituksen hoitoon ja stressaantuneiden asiakkaiden auttamiseen osteopatian keinoin.OsteopatiaAlku Kuvassa alhaalla vasemmalla Rovaniemellä vastaanottava Tuuli Viri ketä toimii erityisesti naisten ja lasten omana osteopaattina yrityksessään Virittämö. Virittämö www.virittamo.comJa alhaalla oikealla Linda Jylhäsalo, ketä ottaa vastaan Wario Mama's ja Physicsillä Kampissa.Linda hoitaa erityisesti naisia ja raskaanaolevia sekä aktiiviliikkujia lajeina koripallo ja crossfit.@Linda.Jylhäsalo 💫💫💫Oikein ihanan rauhaisaa joulua ja upeaa uutta vuotta meiltä kaikille seuraajille, osteopatia-asiakkaille ja kollegoille! 🎅🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä noin kerran kuussa ajankohtaisia kuulumisiani, tiedotusta kurssitoiminnasta ja vastaanotosta sekä muuta kiinnostavaa kehoon, terveyteen ja elämään liittyen <3