Tietopankki

Lue artikkeleja osteopatiaan ja kehon terveyteen liittyvistä aiheista, sekä pohdintoja matkan varrelta. 

Alta löydät myös listan yhteistyökumppaneistani, joita voin sydämellisesti suositella kehon- ja mielenterveyden hoitoon erilaisissa elämänvaiheissa. 

Keväällä 2020 heräsin eräänä aamuna niskakipuisena. Oire ei ole minulle tyypillinen, joten kokemuksesta inspiroituneena päätin tehdä videon aiheesta. Mistä niskakipu johtuu ja mitä osteopaatti ajattelee asiasta?
Raskausaika ja synnytykseen valmistautuminen on suurien kehollisten muutosten aikaa. Erityisesti lannerangan, lantion ja lonkkien toimivuus ja liikerajoituksettomuus edesauttaa synnytyksen luonnollista kulkua.

Yhteistyökumppanit

Löydä osaava asiantuntija eri ongelmiin ja elämäntilanteisiin.

Usein kysyttyä

HUOM. en ota keväällä 2023 uusia asiakkaita, sillä teen määrällisesti enemmän koulutustyötä. Löydät suosittelemiani osteopaatteja ja muita terveyden huollon ammattilaisia yhteistyökumppanit – sivultani.

Rajoitan toisinaan ensikäyntiaikoja, jotta saan hoitosuhteessa oleville asiakkaille oikea-aikaiset jatkokäynnit ja ettei kalenterini täyty liikaa. Otan yleensä uusia asiakkaita kevään ja syksyn alussa. Aikoja voi kysyä myös sähköpostilla, joskus minulla voi olla peruutusaikoja ja tilaa ottaa uusi asiakas vaikka kalenterissani ei aikoja näkyisikään. Kyselyihin vastaan nopeasti osoitteesta info@juttaaalto.fi.

Sähköpostilla aikoja tiedustellessa kannattaa mainita myös minkä takia hakeudut hoitoon niin voin tarpeen mukaan suositella osaavia yhteistyökumppaneitani.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Dogood Terveyspalveluiden tiloissa, osoitteessa Itäinen teatterikuja 5 a 1. Rautatientorille on kiven heitto ja kansallisteatteri on aivan kivijalka liiketilaamme vastapäätä.

Arpikudoksen mobilisointiin voit tulla, vaikka et olisi käynyt aiemmin vastaanotolla. Haluan pitää palvelun saatavana, sillä arpikudoksen hoidossa ajoitus on tärkeää, eivätkä hoitosarjat yleensä ole kovin pitkiä (noin 1-3 kertaa). 

Osteopaattisessa tutkimuksessa varsinkin ensimmäisellä käynnillä tutkitaan yleensä selkäranka ilman paitaa. Hoidossa voi hyvin olla alusvaatteisillaan, aina se ei kuitenkaan ole tarpeen. Monet tutkimuksista sekä hoito voidaan tehdä myös vaatteet päällä, kunhan vaatteet ovat kiristämättömät, eivätkä estä liikettä. Esim. toppi tai t-paita ja legginssit tai shortsit sopivat hyvin valtaosaan tutkimuksesta ja hoidosta.

Varattu vastaantottoaika on peruttava viimeistään 48 tuntia ennen ajanvarauksen alkua. Varauksen voit kätevästi perua sähköpostiisi saadusta varausvahvistuksesta, joka on tullut osoitteesta ”no-reply@vello.fi”

Koronatapauksissa ajansiirrolla ei ole takarajaa, eli ajan voi siirtää sairastumisesta johtuen vaikka samana päivänä.

mitä vastaanotolla tapahtuu

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Mitä vastaanotolla tapahtuva tutkimus, kehonkartoitus ja hoito pitää sisällään? Mitä voi odottaa ja miten valmistautua tapaamiseen?

Saavutin juuri 1,5 t. seuraajaa! Kiitos jatkuvasta tuestanne. En olisi pystynyt tähän ilman teitä. 🙏🤗🎉Palaan vastaanotolle ti 15.8.2023 Ajat jo varattavissa netissä! Perinteiseen tapaan alkusyksystä löytyy aikoja myös uusille asiakkaille, joten jos kehonhuoltoprojekti tai syväluotaus omaan terveyteen kuulostaa nyt ajankohtaiselta, olen palveluksessasi 👇🏼juttaaalto.fi/ajanvarausIhania elokuun alun päiviä, toivottavasti sadonkorjuusi on runsas tänä vuonna kaikilla elämän saroilla!😉⚕️🌈🌬💕🌞☯️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

EDIT. Huominen aika nyt varattu.Voin ottaa kesäkuussa muutamia uusia asiakkaita, joten jos osteopatia / liikekontrolli / jooga privasessio kiinnostaa niin laita sähköpostia! Kaunista päivää kaikille!! 🌞🩷Huomiselle torstaille 25.5. vapautui aika klo 17, johon voin ottaa myös uuden asiakkaan.Jos kehosi kaipaa huoltoa, laita minulle sähköposti info@juttaaalto.fi niin aika on sinun 🤗Vastaanotto rautatientorin kupeessa. 🌷 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä noin kerran kuussa ajankohtaisia kuulumisiani, tiedotusta kurssitoiminnasta ja vastaanotosta sekä muuta kiinnostavaa kehoon, terveyteen ja elämään liittyen <3