Asiakkaiden kokemuksia

Psykofyysiset oireet

”Kehon jännitysten vapautuessa on mieli myös vapaampi liikkumaan, iloitsemaan, ottamaan uusia haasteita vastaan, nauttimaan.” -Nimim. Emilia, 30 vuotta

”Kehon jännitysten vapautuessa on mieli myös vapaampi liikkumaan, iloitsemaan, ottamaan uusia haasteita vastaan, nauttimaan.” 

-Nimim. Emilia, 30 vuotta

Osteopaattisella hoidolla voidaan vapauttaa kehon jännityksiä hienovaraisesti kuunnellen, kehon sisäistä rentoutumista tukien, pakottamatta. Erityisesti aistiherkät ihmiset kokevat kuuntelevan kosketuksen turvalliseksi, jolloin syvempi rentoutuminen on mahdollista. Syvä rentoutumisen tila on erittäin palauttavaa keholle ja kosketus tuo hyvän olon tunnetta sekä lievittää kipua.

Asiakas tuli vastaanotolle rintakehän ja pallean alueen jännityksen, närästyksen ja alaselkäoireiden vuoksi. Tässä hänen kokemuksensa: 

Olen nyt käynyt noin puolen vuoden ajan säännöllisesti Jutta Aallon hoidettavana. Minuun ovat tehneet vaikutuksen hänen ammatillinen innostuneisuutensa sekä laaja perehtyneisyytensä osaamisalaansa. Jutta on työssään luotettava, kuunteleva, keskittyvä ja kokonaisvaltaisesti asioita huomioiva. Hoitaessaan ja tutkiessaan hän osaa luoda hyvän ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo rentoutua. Olen saanut hyviä neuvoja siihen, kuinka voin myös omalla toiminnallani edistää hyvinvointiani. Ohjeistus on ollut selkeää ja liikkeet helposti kotioloissa tehtäviä. On ollut ilahduttavaa huomata monia positiivisia muutoksia kehossa vain puolen vuoden aikana. Nämä ovat tuoneet paljon vapautta ja iloa elämääni.

Miksi sitten käyn osteopaatilla? Vaivani ovat fyysisiä, mutta myös psyykkisiä. En ole oppinut kunnolla käsittelemään tunteitani, joten olen siirtänyt tunne-elämää kehooni. Ääneni katoaa helposti ja kurkkuani kuristaa usein. Närästys taas on varmaankin lähtöisin ajasta, jolloin sairastin anoreksiaa. Myös alaselkäni ja polveni kiukuttelevat usein. Kehooni on kertynyt paljon ylimääräistä jännitystä.

Olen käynyt osteopatiahoitojen aikana myös psykoterapiassa. Keholliset hoidot ovat kuitenkin olleet tärkeä osa paranemisprosessia. Samaan aikaan osteopatiahoitojen kanssa olen käynyt säännöllisesti myös perinteisessä psykoterapiassa. Keholliset hoidot ovat kuitenkin toimineet tärkeänä osana paranemisprosessiani.

Käynneillä hoidatan siis niin kehoani kuin mieltänikin. Hoito toteutetaan varovasti ja tarkasti reaktioitani kuunnellen ja kunnioittaen. Kehon jännitysten vapautuessa on mieli myös vapaampi liikkumaan, iloitsemaan, ottamaan uusia haasteita vastaan, nauttimaan. Kehossa tämä tuntuu uudenlaisena pehmeytenä ja joustavuutena, mikä on erityisesti hyväksi rakkaissa liikuntaharrastuksissani.

Hoitojen onnistuminen vaatii tapauksessani aika paljon luottamusta siihen, että hoitaja osaa kuunnella rajojani. Jutan kuunteleva, pohtiva ja ammattimainen ote ovat auttaneet luottamuksen rakentumisessa. Kaiken muun positiivisen lisäksi onkin välillä ihanan tuntuista käydä myös vain rentoutumassa hoidoissa.”                                                                        

– Nimim. Emilia, 30 vuotta

Varaa aika osteopaatille

Seuraavat vapaat aikani näet ajanvarauskalenterista!